Advertisement

Φωτιά Κορινθία - Megalh Fwtia Sto Kaletzi Korin8ias Deite Binteo - Ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών, στέλιος πέτσας ανακοίνωσε την άμεση οικονομική στήριξη των πληγέντων από την φωτιά στην κορινθία και τη δυτική αττική.

Φωτιά Κορινθία - Megalh Fwtia Sto Kaletzi Korin8ias Deite Binteo - Ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών, στέλιος πέτσας ανακοίνωσε την άμεση οικονομική στήριξη των πληγέντων από την φωτιά στην κορινθία και τη δυτική αττική.. Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια. Συγκεκριμένα η εικόνα της φωτιάς είναι καλύτερη το πρωί. Έκτακτη ενημέρωση από τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας νίκο χαρδαλιά για την εξέλιξη της φωτιάς στον σχίνο κορινθίας στις 09:30. Όλα τα νεότερα από το μέτωπο της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε. Δυστυχώς το πύρινο μέτωπο που καίει για περισσότερες από 20 ώρες έχει προκαλέσει τεράστια οικολογική καταστροφή.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο κορινθίων, βασίλη νανόπουλο, «είχε εξεταστεί το ενδεχόμενο να εκκενωθεί και η κοινότητα. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή νέα αλμυρή κορινθίας, ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο παρουσιάζει καλύτερη εικόνα. Ιδιαίτερα δύσκολη συνεχίζει να χαρακτηρίζεται η μεγάλη φωτιά που καίει από το βράδυ της τετάρτης στην κορινθία. Αυτή τη στιγμή, η πυρκαγιά που άρχισε από τον σχίνο κορινθίας μαίνεται ακόμα και πλέον έχει φτάσει κοντά στο αλεποχώρι και στα μέγαρα, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι έντασης ακόμα και με ριπές 8 μποφόρ. Μέτωπα φωτιάς ξέσπασαν το σάββατο σε κορινθία, αργολίδα, εύβοια και χαλκιδική, με την πυροσβεστική να είναι σε κατάσταση συναγερμού για τον περιορισμό των πυρκαγιών.

Fwtia Sthn Korin8ia Ta Kare Ths Katastrofhs
Fwtia Sthn Korin8ia Ta Kare Ths Katastrofhs from www.news247.gr
Εκτός ελέγχου είναι η φωτιά που μαίνεται από το μεσημέρι της τετάρτης, 22 ιουλίου, στις κεχριές κορινθίας, όπως καταγγέλλει στο ethnos.gr ο δήμαρχος κορινθίων, βασίλης νανόπουλος. Τρία εναέρια μέσα στη μάχη για να τεθεί υπό έλεγχο Μήνυμα του 112 για εκκένωση του οικισμού ρυτό 18:12 24.07.2021 (ανανεώθηκε: Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια. Ιδιαίτερα δύσκολη συνεχίζει να χαρακτηρίζεται η μεγάλη φωτιά που καίει από το βράδυ της τετάρτης στην κορινθία. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή νέα αλμυρή κορινθίας, ενώ πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση του οικισμού ρυτού κορινθίας, λόγω δασικής πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή. Όλα τα νεότερα από το μέτωπο της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε. Οι πυροσβέστες συνεχίζουν την επιχείρηση κατάσβεσης τόσο στη φωτιά στην κορινθία, στην περιοχή νέα αλμυρή, όσο και στην αργολίδα, στον δήμο επιδαύρου.

Μέτωπα φωτιάς ξέσπασαν το σάββατο σε κορινθία, αργολίδα, εύβοια και χαλκιδική, με την πυροσβεστική να είναι σε κατάσταση συναγερμού για τον περιορισμό των πυρκαγιών.

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας. Ιδιαίτερα δύσκολη συνεχίζει να χαρακτηρίζεται η μεγάλη φωτιά που καίει από το βράδυ της τετάρτης στην κορινθία. Εκτός ελέγχου είναι η φωτιά που μαίνεται από το μεσημέρι της τετάρτης, 22 ιουλίου, στις κεχριές κορινθίας, όπως καταγγέλλει στο ethnos.gr ο δήμαρχος κορινθίων, βασίλης νανόπουλος. Μέτωπα φωτιάς ξέσπασαν το σάββατο σε κορινθία, αργολίδα, εύβοια και χαλκιδική, με την πυροσβεστική να είναι σε κατάσταση συναγερμού για τον περιορισμό των πυρκαγιών. Σύμφωνα με τον δήμαρχο κορινθίων, βασίλη νανόπουλο, «είχε εξεταστεί το ενδεχόμενο να εκκενωθεί και η κοινότητα. Σε ύφεση βρίσκεται μεγάλη φωτιά στα μέγαρα η οποία ξεκίνησε από το σχίνο κορινθίας την περασμένη τετάρτη και έχει κάψει πάνω από 50.000 στρέμματα στα γεράνεια όρη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε, υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες κοντά σε σημείο όπου υπάρχει στρατόπεδο. Ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών, στέλιος πέτσας ανακοίνωσε την άμεση οικονομική στήριξη των πληγέντων από την φωτιά στην κορινθία και τη δυτική αττική. 21:51 24.07.2021 ) © φωτογραφία : Στη λίμνη την παρασκευή ο κυριάκος μητσοτάκης Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή νέα αλμυρή κορινθίας, ενώ πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση του οικισμού ρυτού κορινθίας, λόγω δασικής πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή. Άτομα με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα καλό θα είναι να παραμείνουν στα σπίτια τους, σύμφωνα με όσα λένε στο protothema.gr οι πνευμονολόγοι παναγιώτης μπεχράκης και στυλιανός λουκίδης Όλα τα νεότερα από το μέτωπο της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε, υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες κοντά σε σημείο όπου υπάρχει στρατόπεδο. Δυστυχώς το πύρινο μέτωπο που καίει για περισσότερες από 20 ώρες έχει προκαλέσει τεράστια οικολογική καταστροφή. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας. Σε ύφεση βρίσκεται μεγάλη φωτιά στα μέγαρα η οποία ξεκίνησε από το σχίνο κορινθίας την περασμένη τετάρτη και έχει κάψει πάνω από 50.000 στρέμματα στα γεράνεια όρη. Σε επιφυλακή για τρίτη σερί νύχτα είναι οι πυροσβεστικές δυνάμεις, λόγω των αναζωπυρώσεων στη μεγάλη φωτιά στην κορινθία, που έχει κάψει πάνω από 55.000 στρέμματα δασικής έκτασης.

Korin8ia Nees Eikones Apo Th Fwtia Stis Kexries Poy Ekapse Spitia Kataggelies Gia Emprhsmo Binteo
Korin8ia Nees Eikones Apo Th Fwtia Stis Kexries Poy Ekapse Spitia Kataggelies Gia Emprhsmo Binteo from www.newsit.gr
Οι πυροσβέστες συνεχίζουν την επιχείρηση κατάσβεσης τόσο στη φωτιά στην κορινθία, στην περιοχή νέα αλμυρή, όσο και στην αργολίδα, στον δήμο επιδαύρου. Μέτωπα φωτιάς ξέσπασαν το σάββατο σε κορινθία, αργολίδα, εύβοια και χαλκιδική, με την πυροσβεστική να είναι σε κατάσταση συναγερμού για τον περιορισμό των πυρκαγιών. Σε ύφεση βρίσκεται μεγάλη φωτιά στα μέγαρα η οποία ξεκίνησε από το σχίνο κορινθίας την περασμένη τετάρτη και έχει κάψει πάνω από 50.000 στρέμματα στα γεράνεια όρη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεκίνησε από ελαιώνα και επεκτάθηκε σε. Στο μεταξύ, σε ύφεση βρίσκεται η δασική φωτιά στο καλέντζι κορινθίας, ενώ νέα προειδοποίηση για πολύ υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς σε αττική, εύβοια, βοιωτία, αργολίδα, κορινθία, κρήτη, νησιά νοτίου αιγαίου, σάμο, ικαρία, χίο, ψαρά και λέσβο εξέδωσε και για αύριο η. Άτομα με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα καλό θα είναι να παραμείνουν στα σπίτια τους, σύμφωνα με όσα λένε στο protothema.gr οι πνευμονολόγοι παναγιώτης μπεχράκης και στυλιανός λουκίδης Όλα τα νεότερα από το μέτωπο της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε. 21:51 24.07.2021 ) © φωτογραφία :

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε δασική περιοχή στο καλέντζι κορινθίας, στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την κόρινθο.

Σε επιφυλακή για τρίτη σερί νύχτα είναι οι πυροσβεστικές δυνάμεις, λόγω των αναζωπυρώσεων στη μεγάλη φωτιά στην κορινθία, που έχει κάψει πάνω από 55.000 στρέμματα δασικής έκτασης. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε δασική περιοχή στο καλέντζι κορινθίας, στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την κόρινθο. 21:51 24.07.2021 ) © φωτογραφία : Οι πυροσβέστες συνεχίζουν την επιχείρηση κατάσβεσης τόσο στη φωτιά στην κορινθία, στην περιοχή νέα αλμυρή, όσο και στην αργολίδα, στον δήμο επιδαύρου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο κορινθίων, βασίλη νανόπουλο, «είχε εξεταστεί το ενδεχόμενο να εκκενωθεί και η κοινότητα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεκίνησε από ελαιώνα και επεκτάθηκε σε. Άτομα με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα καλό θα είναι να παραμείνουν στα σπίτια τους, σύμφωνα με όσα λένε στο protothema.gr οι πνευμονολόγοι παναγιώτης μπεχράκης και στυλιανός λουκίδης Μέτωπα φωτιάς ξέσπασαν το σάββατο σε κορινθία, αργολίδα, εύβοια και χαλκιδική, με την πυροσβεστική να είναι σε κατάσταση συναγερμού για τον περιορισμό των πυρκαγιών. Η φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης 20 μαΐου 2021 στην περιοχή σχίνο λουτρακίου. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας. Μήνυμα του 112 για εκκένωση του οικισμού ρυτό 18:12 24.07.2021 (ανανεώθηκε: Σε ύφεση βρίσκεται μεγάλη φωτιά στα μέγαρα η οποία ξεκίνησε από το σχίνο κορινθίας την περασμένη τετάρτη και έχει κάψει πάνω από 50.000 στρέμματα στα γεράνεια όρη. Δύσκολη νύχτα στην κορινθία, όπου εκκενώθηκαν οικισμοί καθώς η μεγάλη φωτιά στον σχίνο έκαιγε τα πάντα στο πέρασμά της.

Μέτωπα φωτιάς ξέσπασαν το σάββατο σε κορινθία, αργολίδα, εύβοια και χαλκιδική, με την πυροσβεστική να είναι σε κατάσταση συναγερμού για τον περιορισμό των πυρκαγιών. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν στο καλέντζι κορινθίας προκειμένου να οριοθετηθεί η μεγάλη φωτιά που μαίνεται σε αγροτική έκταση χωρίς να απειλεί ωστόσο κατοικημένες περιοχές ή διάσπαρτες αγροικίες. Οι πυροσβέστες συνεχίζουν την επιχείρηση κατάσβεσης τόσο στη φωτιά στην κορινθία, στην περιοχή νέα αλμυρή, όσο και στην αργολίδα, στον δήμο επιδαύρου. Σε επιφυλακή για τρίτη σερί νύχτα είναι οι πυροσβεστικές δυνάμεις, λόγω των αναζωπυρώσεων στη μεγάλη φωτιά στην κορινθία, που έχει κάψει πάνω από 55.000 στρέμματα δασικής έκτασης. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή νέα αλμυρή κορινθίας, ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο παρουσιάζει καλύτερη εικόνα.

Fwtia Stis Kexries Korin8ias Apeiloyntai Spitia Synagermos Gia To Stratopedo
Fwtia Stis Kexries Korin8ias Apeiloyntai Spitia Synagermos Gia To Stratopedo from i1.prth.gr
Δύσκολη νύχτα στην κορινθία, όπου εκκενώθηκαν οικισμοί καθώς η μεγάλη φωτιά στον σχίνο έκαιγε τα πάντα στο πέρασμά της. Όλα τα νεότερα από το μέτωπο της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας. Στη λίμνη την παρασκευή ο κυριάκος μητσοτάκης Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε δασική περιοχή στο καλέντζι κορινθίας, στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την κόρινθο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεκίνησε από ελαιώνα και επεκτάθηκε σε. Αυτή τη στιγμή, η πυρκαγιά που άρχισε από τον σχίνο κορινθίας μαίνεται ακόμα και πλέον έχει φτάσει κοντά στο αλεποχώρι και στα μέγαρα, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι έντασης ακόμα και με ριπές 8 μποφόρ. Μήνυμα του 112 για εκκένωση του οικισμού ρυτό 18:12 24.07.2021 (ανανεώθηκε:

Μήνυμα του 112 για εκκένωση του οικισμού ρυτό 18:12 24.07.2021 (ανανεώθηκε:

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή νέα αλμυρή κορινθίας, ενώ πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση του οικισμού ρυτού κορινθίας, λόγω δασικής πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή. Εκτός ελέγχου είναι η φωτιά που μαίνεται από το μεσημέρι της τετάρτης, 22 ιουλίου, στις κεχριές κορινθίας, όπως καταγγέλλει στο ethnos.gr ο δήμαρχος κορινθίων, βασίλης νανόπουλος. Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν στο καλέντζι κορινθίας προκειμένου να οριοθετηθεί η μεγάλη φωτιά που μαίνεται σε αγροτική έκταση χωρίς να απειλεί ωστόσο κατοικημένες περιοχές ή διάσπαρτες αγροικίες. Σε επιφυλακή για τρίτη σερί νύχτα είναι οι πυροσβεστικές δυνάμεις, λόγω των αναζωπυρώσεων στη μεγάλη φωτιά στην κορινθία, που έχει κάψει πάνω από 55.000 στρέμματα δασικής έκτασης. 21:51 24.07.2021 ) © φωτογραφία : Το μεγαλύτερο ζήτημα βρίσκεται στις περιοχές πευκενέας και καλκάνι στα μέγαρα. Η φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης 20 μαΐου 2021 στην περιοχή σχίνο λουτρακίου. Οι πυροσβέστες συνεχίζουν την επιχείρηση κατάσβεσης τόσο στη φωτιά στην κορινθία, στην περιοχή νέα αλμυρή, όσο και στην αργολίδα, στον δήμο επιδαύρου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε, υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες κοντά σε σημείο όπου υπάρχει στρατόπεδο. Ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών, στέλιος πέτσας ανακοίνωσε την άμεση οικονομική στήριξη των πληγέντων από την φωτιά στην κορινθία και τη δυτική αττική. Στο μεταξύ, σε ύφεση βρίσκεται η δασική φωτιά στο καλέντζι κορινθίας, ενώ νέα προειδοποίηση για πολύ υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς σε αττική, εύβοια, βοιωτία, αργολίδα, κορινθία, κρήτη, νησιά νοτίου αιγαίου, σάμο, ικαρία, χίο, ψαρά και λέσβο εξέδωσε και για αύριο η. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεκίνησε από ελαιώνα και επεκτάθηκε σε.

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή νέα αλμυρή κορινθίας, ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο παρουσιάζει καλύτερη εικόνα φωτιά. Ιδιαίτερα δύσκολη συνεχίζει να χαρακτηρίζεται η μεγάλη φωτιά που καίει από το βράδυ της τετάρτης στην κορινθία.

Posting Komentar

0 Komentar